Kursaal Oostende en Loop'd verlengen de samenwerking

Kursaal Oostende en Loop’d verlengen de huidige samenwerking t.e.m. december 2025 en zo blijft deze concertzaal ook in het aanbod van onze digitale spiegels.

Wat is Kursaal Oostende?

Het Kursaal wordt in één adem uitgesproken met de Stad aan Zee: Oostende. Het is een mythische plaats met een boeiend verleden dat teruggaat tot in de negentiende eeuw. De rode draad doorheen het Kursaal is ontspanning’. Alle zintuigen worden er geprikkeld met muziek, dans, kunst, lekker eten, vertier, plezier en… de geur en de rust van de zee.


Ontdek de rijkelijke geschiedenis over deze modernistische parel aan de Kust via hun website: www​.kursaaloostende​.be/​n​l​/​o​v​e​r​-​k​u​rsaal

Trouwens, nog een leuk weetje, wist je dat…?


… de wereldhit Sexual Healing’ van Marvin Gaye een 100% Oostends product is? Geschreven in zijn appartement in Oostende en een begeleidende video opgenomen in het Kursaal van Oostende. Gaye kreeg er in 1983 een Grammy voor.

    De samenwerking sinds 2019

    In 2019 was Kursaal Oostende één van de eerste locaties waarmee we in zee zijn gegaan (‘pun intented’ ;-) ) voor onze expansie aan de Kust.

    Met 8 digitale spiegels in de uitgebreide toiletruimtes, ontvangen ze ook heel wat mensen tijdens shows, optredens, beurzen en meer.

    Kursaal Oostende plant ook voor de komende periode heel wat verbouwingswerken, waaronder de grootste modulaire concertzaal van België die ze gaan bouwen:

    En dit is ook belangrijk: tijdens de werken blijven de shows doorgaan. Ze bouwen de foyer om tot tijdelijke zaal en ook andere uithoeken van deze locatie worden ingezet om iedereen een blijvende ervaring te geven.

    Want de jaarlijks 250.000 bezoekers moeten ook kunnen blijven genieten aan de zee van prachtige producties.

    Tot alvast december 2025 blijft de samenwerking tussen Loop’d en Kursaal Oostende lopen, waar we ook samen naar de verdere toekomst kijken.
      02 juli 2024
      Tags: locaties

      Wil jij opvallen in Kursaal Oostende

      Ze blijven de bezoekers unieke ervaringen geven, ook tijdens de verbouwingswerken. Kies daarom jouw plek uit op onze 8 digitale reclamespiegels en wij zorgen voor de rest.
      Ik wil opvallen in Oostende