G4S heeft verschillende vacatures voor Vlaanderen, Antwerpen en Brussel

G4S is sinds 2020 klant bij Loop’d en voor dit jaar schakelen ze vanaf de zomer een versnelling hoger: verschillende vacatures voor Vlaanderen, Antwerpen en Brussel zijn klaar om ingevuld te worden.

Wie is G4S?

G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en –oplossingen. Haar missie is het creëren van materiële en duurzame waarde voor de klanten en aandeelhouders door de voorkeursleverancier te zijn in al haar markten. G4S is genoteerd op de London Stock Exchange, met een secundaire notering in Kopenhagen.

Het is dankzij de ervaring van meer dan 50 jaar in België op het gebied van beveiliging, dat de expertise is ontstaan. Een expertise die zijn kracht ontleent aan de innovatieve en geavanceerde aanpak voor het creëren en leveren van de beste oplossing voor de behoeften van haar klanten.

Met meer dan 533.000 medewerkers wereldwijd is G4S één van de grootste werkgevers ter wereld. Door de veelzijdige activiteiten hebben ze een ruim aanbod aan carrièremogelijkheden: van bewakingsagent tot beveiligingstechnieker, van IT specialist tot manager.

Op het online carrièreplatform vind je niet alleen de vacatures, maar ook alles over G4S als werkgever: https://​jobs​.g4s​.be.

Waarom kiezen ze voor Loop’d?

In 2020 werd de samenwerking gestart en vlak daarna direct getest: in een wereld vol verandering, kwamen G4S en Loop’d voor bizarre uitdagingen te staan.

In die periode werd er op een flexibele manier samengewerkt en sinds de zomer 2024 worden er opnieuw Loop’d credits ingezet om verschillende vacatures snel, doeltreffen, regiogebonden en budgetvriendelijk te lanceren.

Reeds twee vacatures zijn gelanceerd:

  • Techniekers: vanaf de Belgische Kust tot in Gent, Brussel tot in Antwerpen
  • Bewakingsagenten voor de Antwerpse Haven, met de focus op Antwerpen( centrum) en vlak daarbuiten

Elke vacature heeft een specifiek doelpubliek en op basis daarvan kiezen we samen voor de juiste locaties.

Dit zijn nog maar de eerste vacatures, want nummer 3 staat reeds in de steigers.

23 juli 2024
Tags: campagnes

Zoek jij ook nieuwe collega's in jouw regio?

Bekijk onze locaties via www.loopd.be/locaties en laat ons weten waar jij wil starten. Boek een online afspraak in met onze collega's en wij lanceren jouw campagne op 1-2-3.
Ik zoek nieuwe collega's!