De Slaapboetiek: zomersolden 2024

De Slaapboetiek is elke dag geopend tijdens de zomersolden in juli 2024. Er zijn straffe kortingen vanaf 20 tot zelfs 50% en dit in de hele showroom van 1000 vierkante meter. Bij FitalityClubs komt deze boodschap ook terug op de digitale reclamespiegels van Loop’d, knal in de regio van De Slaapboetiek.

Wie is De Slaapboetiek?

Voor optimaal slaapadvies in Antwerpen moet je bij De Slaapboetiek zijn. Gratis levering en terugname van oude matras. Een échte familiezaak. Twee generaties ervaring en expertise en dit op de Stenenbrug in Antwerpen.

Het lekkerste dutje of de diepste nachtrust? Die vind je tegenwoordig gewoon online. Niet door de zoveelste dure slaap-app te downloaden. Wél door de volledig vernieuwde webshop van De Slaapboetiek te ontdekken!

De Slaapboetiek gaat dus digitaal. Natuurlijk kan je jezelf laten adviseren in onze showroom. Maar als je even geen tijd hebt om langs te komen, kan je alvast je keuze maken vanuit je luie zetel. Vanochtend weer wakker geworden in bed-dat-eigenlijk-niet-zo-lekker-meer-ligt? Gewoon even naar de webshop van De Slaapboetiek surfen. En binnenkort lig je heerlijk te soezen in een wolken dekbed, op de matras die je lichaam perfect ondersteunt.

Ontdek hen via www​.slaapboetiek​.be.

De campagne

De Slaapboetiek is actief in de regio van de Stad Antwerpen. Daarom kiezen ze voor Loop’d: regionaal, doelgericht en budgetvriendelijk adverteren.

In deze regio zijn ook 3 locaties van FitalityClubs aanwezig in het digitale netwerk van Loop’d: Deurne, Berchem en Antwerpen centrum. De soldenmaand is een gekke maand en daar moet je ook aan zaken denken die anders’ zijn dan de rest. Daarom passen onze reclamespiegels makkelijk binnen het marketingplan van De Slaapboetiek.

Deze keer hebben ze ook twee visuals die worden ingezet: een avontuurlijke versie én eentje met beelden van de leveranciers. Deze worden afwisseld getoond op de digitale reclamespiegels.

03 juli 2024
Tags: campagnes

Heb jij ook straffe acties die je wil delen?

Via ons netwerk (www.loopd.be/locaties) kan je doelgericht én budgetvriendelijk opvallen. Jij kiest jouw locatie(s) en wij lanceren de campagne. Makkelijk toch? :-)
Maak snel een online afspraak